Gangboord 32

9733 GC Groningen

Type:

Appartement

Oppervlakkte:

78m²

Prijs:

€900,00

Omschrijving

Dit appartement is gelegen in de Groningse wijk Lewenborg. Het is een lichte benedenwoning met een mooie tuin. De wijk Lewenborg beschikt over veel voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen en ligt op slechts een aantal kilometer van de binnenstad.

Begane grond
Wanneer u de voordeur binnenkomt heeft u toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer beschikt over een groot raampartij, waardoor er veel daglicht binnen komt. Hier vindt u een en-suite ruimte waar plaats is voor een werkkamer of extra slaapkamer. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u een ruim opgezette keuken met gasfornuis een afzuigkap.

De badkamer is te bereiken via de hal. Deze is voorzien van een vaste wastafel en douche. Verder is er een separaat toilet aanwezig. Tevens is er ook een bergruimte aanwezig waar voldoende spullen opgeslagen kunnen worden. Hier kunt u bijvoorbeeld uw fiets of gereedschap kwijt.

Tuin
Het appartement beschikt over een diepe zonnige tuin op het zuid-westen gelegen die via de keuken te bereiken is. De tuin is voorzien van een terras en een gazon waar u heerlijk kan genieten van de zon.

Kenmerken:
•Gelegen in de Groningse wijk Lewenborg.
•Ruime beneden woning met twee slaapkamers.
•Tuin


Voorwaarden:
•Inkomenseis is minimaal drie keer de kale huurprijs. Het inkomen van een medebewoner kan voor de helft worden meegerekend.
• Waarborgsom van €900,00.
• Werkgeversverklaring en loonstrook vereist.
• Huurperiode minimaal 1 jaar.

Heeft u interesse in deze woning en kunt u aan bovenstaande voorwaarden voldoen? Laat het ons dan weten via huren@blauwvast.nl

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
€900,00
Waarborgsom
€900,00
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Per 1 juli 2022
Bouw
Soort appartement
Woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
78m²
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamer voorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
1
Buiten ruimte
Ligging
Zuid westen
Bergruimte
Schuur/berging
Berging van 6m²
Parkeergelegenheid
Soort  parkeergelegenheid
Openbaar